image

Fotocel

MD Microdetectors is een vooraanstaande Europese fabrikant van fotocellen, naderingschakelaars en lichtschermen voor industriële toepassingen. Gestart als de eerste fabrikant van cilindrische fotocellen beleverd MD de grote OEM fabrikanten wereldwijd en zijn ze marktleider op de Italiaanse thuismarkt.

 

Voor nagenoeg alle behoeftes op sensorgebied heeft Microdetectors standaard oplossingen. Rechthoekige en ronde fotocellen, tasters, reflector uitvoeringen en zenders/ontvangers. Voor nagenoeg elke applicatie de juiste fotocel.

 

Daarnaast heeft men een nog steeds groeiende range naderingschakelaars, speciale UV detectors, glans/mat herkenning, kleurenscanner, sensoren voor dataoverdracht, veiligheidsfotocellen, veiligheidslichtschermen, EX sensoren, etc.

 

MD heeft een fotocel ontwikkeld speciaal voor het detecteren van vlakke/platte objecten op transportbanden. De BX80 fotocel wordt veel ingezet bij sorteermachines voor post.

 

Klantspecifieke oplossingen of aanpassingen aan standaard sensoren kunnen in huis ontwikkeld, aangepast en geproduceerd worden.

 

Alle sensoren voldoen aan de hoogste Europese en wereldwijde eisen en normen. Naast de uitstekende kwaliteit, wat een vereiste is binnen de industriele markt, biedt MD ook zeer scherpe prijzen.

 

MD Microdetectors heeft voor Nederland Elincom electronics B.V. aangesteld als technische partner. Voor vragen over een fotocel, naderingschakelaar of lichtscherm kan onze productmanager uitkomst bieden.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl