image

EMC Filter

Block is in het filterbereik een wereldwijd erkende fabrikant met veel wordt toepassingen in de machine- en apparatenbouw, maar ook in aandrijftechniek. De meest bekende fabrikanten van frequentieregelaar passen standaard onderbouwfilters van Block toe. Toepassingen kunnen dan ook zowel industriële- als consumentenproducten zijn.

Het programma EMC ingangsfilter bestaat uit 1 fase, 3 fasen en 3 fasen + N met stromen van 4A tot 1200A. De ingangsfilters worden in diverse uitvoering geleverd: RFI filters, EMC filter voor het tegengaan van lagere harmonischen en als combinatiefilter RFI / EMC.
Daarnaast is er een uitgebreid pakket uitgangsfilters sinusfilters, motorfilters of smoorspoelen..

 

Naast dit standaard EMC filter programma biedt Block de mogelijkheid een apparaat te laten uitmeten. Dit kan zowel in het EMC laboratorium van Block plaatsvinden, maar ook met een mobiele meetwagen ter plaatse.

 

Voor kleinere EMC en inlet filters kan EMIS de uitkomst brengen. In vele uitvoeringen, met en zonder schakelaar, geen- enkele of dubbele zekering en met of zonder 115V-230V instelling etc. EMIS biedt het hoogste niveau van stooronderdrukking in zeer compacte en lichte behuizingen. Er zijn speciale series voor medische applicaties. Aanpassingen of klantspecifieke oplossingen zijn in korte tijd realiseerbaar. En tegen de scherpste prijzen.

 

Elincom is lid van de Nederlands EMC vereniging en een kennishuis op EMC gebied. Kijk op onze productenpagina EMC, RFI of neem contact op met een van onze productspecialisten op 010-2640270 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl