image

cPCI Systeem

 

Elma Electronic is een van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt van backplanes en 19" systemen. Voor de gebruiker van een cPCI systeem is Elincom met Elma de juiste kennispartner.

 

Er is al een cPCI systeem van 1U beschikbaar als de kleinste low cost oplossing, maar ook 12U volledig redundant cPCI systeem, volledig compatible met de laatste PICMG 
standaards.

 

Elma biedt de ruimste keuze in cPCI backplanes en systemen, beschikbaar in de markt. Een cPCI systeem is een standaard platforms dat uitgerust kan worden met diverse backplanes; 33 of 66MHz, 32 of 64 bits, 3U of 6U, met en zonder rear I/O etc. Daarbij kan gekozen worden voor een voedingsconcept met vast aansluitingen of modulaire powerboards met Positronic, enkel en dubbel, type M , ATX etc. al dan niet geïntegreerd in een monolithisch backplane.

 

Elma beschikt over het meest uitgebreide pakket standaard backplanes in de markt. Dit omvat backplanes voor de busprotocollen cPCI, met de derivaten CPSB, PICMG 2.16 en 2.17, Compact PCI Plus, VME, VME64X, PXI, VXI maar ook gigabit architecturen als Advanced TCA en de afgeleide Micro TCA, Compact TCA, CompactPCI Serial, CompactPCI Plus en Vita 41 (VXS).

 

Elma heeft ook de mogelijkheid klantspecifieke ontwikkelingen te doen. Meer dan 50 ingenieurs zijn beschikbaar om elektrisch en/of mechanische aanpassingen te doen of zelfs een compleet nieuw design te starten. Dit geldt voor zowel enkelstuks als grotere series.

De Elma backplanes worden met de modernste tools ontwikkeld en met simulatiesoftware op data through-put en signaalintegriteit getest. De applicaties kunnen zijn industriële besturingen van machines, treinen, schepen maar ook militaire en avionics systemen als Arinc en ATR racks. Elma heeft eigen productielocaties in Duitsland, Zwitserland, USA en China.

Elma is een deelnemer in de PICMG groep, de overkoepelende organisatie voor Compact PCI, Micro TCA en Advanced TCA.

 

Bent u op zoek naar een cPCI systeem? Neem contact met ons op of kijk op onze productenpagina 19" systemen & backplanes Elektronica behuizingen

Voor aanvullende informatie bel +31 (0)10-264 0270 of mail naar info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl