image

Connectorblok

Elincom Electronics heeft met fabrikant PTR en Ratioplast diverse uitvoeringen van de deelbare en vaste connectorblok uitvoeringen, veelal een op een alternatieven voor andere merken.

 

Een connectorblok wordt opgebouwd uit meerdere enkelpolige blokken. Met een eenvoudige maar stevige rijglip zijn de connectorblokken samen te stellen tot alle pooltallen. Dit garandeert een flexibele en robuuste oplossing, met de meest betrouwbare professionele elektrische verbinding.

 

Er zijn deelbare uitvoeringen met een printdeel en kabeldeel waardoor er een snel demontabele verbinding mogelijk is.

 

De Duitse kwaliteit garandeert veiligheid, maatvastheid, robuustheid en betrouwbaarheid. Een connectorblok van PTR is zeer scherp geprijsd, wij gaan graag uitdaging aan!

 

Als extra service kan PTR voor een geringe meerprijs, het connectorblok uitvoeren met een klantspecifieke slijtvaste bedrukking. Het plakken van klemnummers, aarde tekens etc. is hiermee verledentijd.

 

De voorraad positie van PTR connectorblokken is uitstekend omdat het gewenste pooltal samengesteld kan worden. PTR heeft Elincom Electronics B.V. aangewezen als exclusief distributeur voor Nederland. Elincom is voorraadhoudend en kan normaliter in een dag leveren.

 

Zie ook onze productpagina: Interconnect of neem contact op met een van onze specialisten via 010-264 02 70 of info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl