image

Buzzers

Elincom is een technische distributeur van elektronica componenten waaronder een breed pakket buzzers en speakers. Hiervoor hebben wij de merken Citizen, Star en Ekulit, elk met hun eigen kenmerken.

 

Citizen is een van de grootse producenten van SMD buzzers. Daarnaast hebben zij ook een breed assortiment aan SMD leds, chip sensoren, IRDA modules en EL Drivers. Citizen wordt voornamelijk voor de consumer elektronica toegepast en kan bijzonder concurrerend aanbieden.

 

Daarnaast biedt Star buzzers, speakers en microfoons waarbij Star zich net als Citizen steeds meer richt op SMD uitvoeringen geschikt voor consumenten applicaties.

 

Ekulit heeft ook buzzers, speakers en microfoons maar meer gericht op speciale applicaties zoals voor in medische omgeving waarbij er speciale eisen zijn aan toonhoogte, robuustheid etc. Ekulit kan specials en through hole buzzers of uitvoeringen met kabel leveren.

 

Voor zowel Citizen, Star als Ekulit heeft Elincom Electronics B.V. de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland. Elincom is voorraadhoudend van de meest gangbare types.

Elincom is in staat korte tijd een grote range aan buzzers, speakers en microfoons ook op klantspecificatie te leveren.

 

Kijk op onze website onder Passieve componenten of neem contact op met een van onze specialisten via 010-264 02 70 of info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl