image

Bewegingsensor

De Panasonic PIR en NaPIR en PaPIR bewegingsensoren zijn high end infrarood bewegingsensoren om mensen of objecten te detecteren.

Door temperatuurverschillen ten opzichte van de omgeving te meten en het dynamisch verloop daarvan te herkennen, geeft de bewegingsensor een signaal af.

De PapIR en Napion bewegingsensoren beschikken over een ingebouwde versterker en digitale signaalverwerking zodat ze direct gekoppeld kunnen worden aan een microprocessor.
Omdat het all-in-one oplossingen zijn, wordt er voorkomen dat er valse detectie optreedt door elektromagnetische velden.

 

Panasonic biedt een groeiend pakket bewegingsensoren met een superieur stabiel gedrag bij verschillende temperaturen, een snelle respons en een zeer compacte bouwvorm. Er zijn speciale uitvoeringen voor low power applicaties zoals batterijgestuurde of solar applicaties.
 

 

Panasonic heeft naast de bewegingsensoren ook acceleratie sensoren, light detectoren,  tilt sensoren, IR sensoren, druksensoren voor vloeistoffen, water en lucht.

 

Elincom is de officiele design-in partner voor Panasonic elektronica componenten in de Benelux.
Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31 (0) 10-26402 70 of  info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl