image

Backplane

Elma Electronic is een van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt van backplanes en 19" systemen. Elma beschikt over het meest uitgebreide pakket standaard backplanes van de wereld. Dit omvat backplanes voor de busprotocollen cPCI, VME, VME64X, PXI, VXI maar ook gigabit architecturen als Advanced TCA en de afgeleide MicroTCA, Compact TCA, CompactPCI Serial / Plus / Express en Vita 41 (VXS).

 

Elma heeft naast het meest uitgebreide pakket standaard backplanes in busprotocol en afmetingen; ook de mogelijkheid klantspecifieke ontwikkelingen te doen. Meer dan 50 ingenieurs zijn beschikbaar om elektrisch en/of mechanische aanpassingen te doen of zelfs een compleet nieuw design te starten. Dit geldt voor zowel enkelstuks backplanes als grote series.

 

De Elma backplanes worden met de modernste tools ontwikkeld en met simulatiesoftware op data through-put en signaalintegriteit getest. De applicaties kunnen zijn industriële besturingen van machines, treinen, schepen maar ook militaire en avionics systemen als Arinc en ATR racks. Elma heeft eigen productielocaties in Duitsland, Zwitserland, USA en China.

 

Elincom is de Benelux partner voor backplanes en system platforms van Elma.

Neem gerust contact op met onze productmanagers op +31 (0) 10- 264 02 70 of email naar info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl