image

ATCA

Het Duitse systeemhuis Elma Electronic is een van de pioniers en een autoriteit op het gebied van gigabit architecturen ATCA en de afgeleide MicroTCA, CompactTCA en Vita 41 (VXS).

 

ATCA of AdvancedTCA (Advanced Telecommunications Computing Architecture) is de eerste overkoepelende standaard voor platforms voor telecommunicatie en andere high-end / high-availablity systemen.

 

De beschikbare standaard ATCA systemen en platforms van Elma zijn er vanaf een compact 2U systeem tot uitgebreid 15U met alle opties maar ook desktop ontwikkelsystemen.

 

Er is een ruim aanbod in backplanes met seriële architecturen als dual-star, dual-dual-star, mesh en replicated mesh. Plugable en redundante fan trays, PEMs en shelf managers bieden de hoogste beschikbaarheid (99.999%) voor de ATCA platforms.

 

De systemen zijn geoptimaliseerd door studies naar signaalintegriteit in de backplanes en thermische simulaties van de ATCA systeembehuizingen.

 

 

Elma heeft als partner voor de Benelux markt Elincom electronics B.V. aangesteld. Onze productmanagers zijn volledig bekend met de systeemhuishouding in ATCA systeem platforms en kunnen de kortste time-to-market garanderen. Standaard ATCA systemen kunnen aangepast worden aan klantspecificaties en zo ook de backplanes.

 

Zie ook de productpagina’s op onze website: 19" systemen & backplanes Elektronica behuizingen

 

Voor aanvullende informatie bel +31 (0) 10-264 0270 of mail naar info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl