image

Advanced TCA

Elma Electronic het Duitse systeemhuis van de Elma groep heeft ruime ervaring met gigabit architecturen AdvancedTCA en de afgeleide MicroTCA, CompactTCA en Vita 41 (VXS).

 

AdvancedTCA (Advanced Telecommunications Computing Architecture, ATCA) is de eerste overkoepelende standaard voor platforms die tot nu toe in de telecommunicatie worden gebruikt.

 

De beschikbare standaard systemen en platforms van Elma zijn er vanaf een compact 2U systeem tot uitgebreid 15U met alle opties. Er is een ruim aanbod in backplanes met seriële architecturen als dual-star, dual-dual-star, mesh en replicated mesh. Plugable en redundante fan trays, PEMs en shelf managers bieden de hoogste beschikbaarheid (99.999%) voor de AdvancedTCA platforms.

 

De systemen zijn geoptimaliseerd door studies naar signaalintegriteit in de backplanes en thermische simulaties van de AdvancedTCA systeembehuizingen.

 

De Elma groep heeft als partner in Nederland Elincom electronics B.V. Onze productmanagers zijn volledig bekend met de systeemhuishouding in AdvancedTCA systeem platforms en kunnen de kortste time-to-market garanderen. Standaard ATCA systemen kunnen aangepast worden aan klantspecificaties en zo ook de backplanes.

 

Zie ook de productpagina’s op onze website: 19" systemen & backplanes Elektronica behuizingen

 

Voor aanvullende informatie bel +31 (0) 10-264 0270 of mail naar info@elincom.nl.

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl