image

AC/DC Converter

Elincom is een belangrijke speler op het gebied van AC/DC Converters.

Het programma begint bij een printuitvoering en loopt via open frame types en industriële voedingen tot 22kW AC/DC converter rackmount.

 

 

Industriële 24Vdc voedingen
Voor industriële 24Vdc voedingen zowel 1 als 3 fasen, heeft Block de voedingen serie PV400. Deze voeding kan zowel via toetsen en een display op de voeding zelf, maar ook via remote interface naar wens ingesteld en uitgelezen worden. 
Statussen zijn ook eenvoudig te zien door 3 LED's aan de voorzijde van de voeding en als output naar een besturing te koppelen. Gegevens als overstroom, onder- en overspanning, draaiveld controle zijn als waarschuwing en als alarm naar buiten te brengen. Verder is er een histogram beschikbaar en draaiuren teller om storingssituaties te kunnen monitoren.

 

Mil spec, medische en telecom voedingen
XP Power heeft een range vaste en configureerbare AC/DC convertors als voeding voor telecom en medische applicaties, maar ook voor militaire toepassingen.
De verschillende DC spanningen worden met modules geconfigureerd naar de juiste spanning en stroom. XP heeft ook rackmount voedingen zelfs tot 22kW.

 

Netadapters en laboratorium voedingen
Deutronic biedt een breed scala aan netadapters als lineaire maar ook schakelende AC/DC convertors. Klant wensen, zoals speciale stekkers of kabellengte kan ingevuld worden.

Daarnaast is er een range traploos instelbare laboratoriumvoedingen tot aan een 4 kwadrants PWM instelbare AC/DC converter van 6000 W.

 

Zie ook de productpagina’s op onze website: power.

Voor vrijblijvende informatie bel 010-264 0270 of mail naar info@elincom.nl; we helpen u graag verder!

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl