image

19 inch Systemen

Elma is een van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt van 19" systemen. Zij bieden oplossingen in modulaire behuizingen, kasten, racks, backplanes en complete standaard of klantspecifieke 19” systemen en platforms. Naast 19” systemen met standaard bussen als cPCI, VME, VME64X, PXI en VXI heeft Elma ook ruime ervaring met gigabit architecturen Advanced TCA en de afgeleide MicroTCA, CompactTCA en Vita 41 (VXS), CompactPCI Plus en CompactPCI Serial.

Hierbij is de koeling van de boards in de 19” systemen door een uitgekiende airflow zeer belangrijk.

 

Elma beschikt over de modernste tools en software om backplane ontwerpen op data throughput en signaal integriteit volledig te simuleren en testen. Voor 19” systemen en behuizingen kunnen thermische simulaties en testen de grootste zekerheid bieden voor een succesvol design.

 

De applicaties kunnen zijn industriele besturingen van machines, treinen, schepen maar ook militaire en avionics systemen als Arinc en ATR racks. Elma heeft eigen productielocaties in Duitsland, Zwitserland, USA en China.

 

Voor Nederland heeft de Elma groep Elincom electronics B.V. gekozen als de partner op het gebied van 19” systemen; onze productmanagers kennen deze technologie door en door.

 

Zie ook op onze website, onder Producten de groep  19" systemen, backplanes en behuizingen 
of neem contact met ons op op +31 (0) 10-264 02 70 / info@elincom.nl

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl