Archief

-Professionele ECO brandstofcel generatoren

De EFOY Pro fuel cell generatoren van SFC zijn ontwikkeld om langdurig, zonder enig onderhoud, probleemloos energie te leveren.

Deze efficiënte en milieuvriendelijke generatorsystemen worden vaak toegepast als hybride systemen voor het opladen van accu’s in de meest uiteenlopende toepassingen: als back up voor autarkische zonnepaneelsystemen, als UPS systeem voor verkeerssystemen, in mobiele toepassingen en voor tijdelijke opstellingen.

De EFOY systemen van SFC zijn direct methanol fuel cell (DMFC) technologie gebaseerd. Met een eco-vriendelijk katalisatieproces wordt methanol direct omgezet in elektrische energie. Het systeem detecteert zelf een lage accuspanning en schakelt bij.

De methanol brandstof wordt geleverd in volledig veilige en goedgekeurde cartridges van 5, 10 en 28 liter waarvoor een distributie infrastructuur beschikbaar is.

Er is een EFOY Comfort voor de consumenten markt, zoals campers etc. en een EFOY Pro serie voor de industriële eindgebruikers.

De EFOY systemen leveren 12 of 24V en zijn in twee varianten verkrijgbaar van 25-85W en 80-110W nominaal. Met een cluster controller kunnen er 5 systemen parallel geschakeld worden. Verschillende cartridges in combinatie met de belasting bepalen de uiteindelijke systeem-werktijd, 10 liter methanol vertegenwoordigt 11,1 kWh bij 8,4 kg terwijl dit bij loodgel accu’s ongeveer 280 kg zou zijn, nog niet eens temperatuur gecompenseerd.

Een EFOY Pro 800 kan met 28 liter methanol bij een verbruik van 25W continu 51 dagen autonoom draaien. Er kunnen vier cartridges van 28 liter gekoppeld worden, wat zelfs 207 dagen autonome energie oplevert.

Informatie: ELM14

Meer informatie aanvragen

-Medische scheidingstransformator

Sedlbauer heeft de polyMIT en MTT serie medische scheidingstransformatoren die voldoen aan de herziene norm EN 60601-1, 3e editie. De MTT 1000 is tevens voorzien van UL -keur voor de Amerikaanse markt.

De polyMIT is een nieuwe serie die beschikbaar is vanaf 350 tot 1700VA ; is er is ook een versie met een lage inschakelstroom.

Door de extra galvanische scheiding tussen het voedingsnet en de aangesloten apparaten reduceert deze scheidingstransformatoren de lekstroom via de behuizing naar de in EN 60601-1-1 gestelde eis van onder de 0,1mA. Omdat het magnetische strooiveld zo laag is kan de voeding ook in de nabijheid van monitoren geplaatst worden.

Specificaties:
• Ingangsspanning: 100V / 120V / 230V +/- 10%
• Uitgangsspanning: 230V via 6 of 8 contactdozen (IEC320)
• Vermogen: 350, 700, 1000 of 1700VA
• Inschakelstroombegrenzing

Door gebruik te maken van een medische scheidingstransformator is het toegestaan om standaard apparatuur in de omgeving van patiënten te gebruiken. Naast de standaard uitvoeringen produceert Sedlbauer ook klantspecifieke uitvoeringen.

Informatie: SED07

Meer informatie aanvragen

-Kleine PCB voedingen

De LFA serie van Cosel is een single output AC /DC voeding in robuuste PCB uitvoering van 10W tot 300W. De afmetingen zijn 28% tot 38% kleiner dan vergelijkbare modellen.

Naast de universele ingang heeft de LFA vele opties zoals output control, lage lekstroom en een chassis afdekking.

Kenmerken:
• Input: 85 tot 264Vac
• 9 vermogensklassen van 10 tot 300W
• Uitgangspanning: van 3,3V, 5V, 12V, 15V en 24Vdc
• Inschakelstroombegrenzing
• Bescherming tegen overstroom en overspanning
• Produceert zeer weinig harmonischen conform IEC610000-3-2
• PFC vanaf 50W uitvoering
• Lage stand-by power
• 29 opties om tot de gewenste voeding te komen.

De LFA is een industriële kwaliteitsvoeding, dat is onderstreept met vijf jaar garantie.

Informatie: COS51

Meer informatie aanvragen

-Nieuwe voedingreeks “Power Mini” wint Red Dot Award

De Power Mini van Block heeft de red dot Award 2013 gewonnen in de categorie -Product design-. De 37 koppige jury was onder de indruk van de innovatiekracht van Block en koos de Power Mini uit 4462 inzendingen over 19 categorieën.

De Power Mini behoort tot de nieuwste generatie voedingen van Block en heeft een slanke kunststof behuizing. Deze reeks dekt de kleinste vermogens af van 25W tot 100W. De voeding heeft een actieve signaaluitgang voor remote monitoring, constante stroombegrenzing en een zeer laag stand-by verbruik. Innovatieve push-in aansluittechniek zorgt voor een korte montagetijd.

Test en zichtsamples zijn beschikbaar.

Informatie: BLO30

Meer informatie aanvragen

-Stroommeetsensor zonnepanelen

Electrohm heeft een acht kanaals DC current sensor voor solar applicaties geïntroduceerd. De module is opgebouwd met acht DC Hall Effect sensoren HE055T01 die per stuk tot 50A in beide richtingen meten. De module heeft indicatieleds en heeft een RS 485 en RS 232 interface met Modbus RTU protocol.

Klantspecifieke uitvoeringen kunnen in korte tijd ontwikkeld en geproduceerd worden volgens alle internationale standaarden en keurmerken zoals CSA , UL en CE .

Specificaties:
• Voeding: 24Vdc – 500mA
• Nauwkeurigheid: 1%
• 50A per kanaal
• 1500V isolatiespanning
• Sensoropening: 13 x 7,15 mm

Electrohm heeft meer dan 40 jaar ervaring en is ISO 9001 gekwalificeerd.

Informatie: ELE60

Meer informatie aanvragen

-Veel energie op de print

EVE heeft met de ER32L100 een niet-oplaadbare PCB batterij die met relatief weinig footprint veel energie kan bieden. Deze Lithium Thionyl Chloride (Li-SOCI 2) batterij met 3,6V 1700mA heeft afmetingen van Ø32.9x15mm en is voorzien van 3 PCB soldeerpinnen. EVE voert meerdere uitvoeringen van deze ronde cellen.

De lage zelfontlading van <1% per jaar, de werktemperatuur van -55 ~ +85°C en de volledig RVS behuizing maakt deze batterij uitstekend geschikt voor rauwe omgevingscondities en outdoor applicaties zoals alarmunits, voor back-up in automotive systemen en smart metering toepassingen.

Informatie: EVE70

Meer informatie aanvragen

-Single stage filter

EMIS heeft de MF420 serie uitgebreid met een versie in een kunststof behuizing die is voorzien van 2 ogen voor eenvoudige bevestiging op de montageplaat. De filters zijn zeer compact en hebben een goede dempingskarakteristiek.

De filters zijn verkrijgbaar tot 250Vac – 10A en voldoen aan de CSA 22.2, UL 1283 en EN 60393.

EMIS is een gerenommeerde producent van EMC oplossingen met een ISO 9000-2008 gecertificeerde fabriek in Bangalore, het Indiase “Silicon Vally”. Het een brede leveringsprogramma bevat power line filters voor toepassingen in witgoed, industriële automatisering, telecom, voor medische elektronica en militaire toepassingen.

Informatie: EMI60

Meer informatie aanvragen

-Mirella-50, high-end reflectoren

Aanvullend op de Citizen high power leds zijn de reflectoren en lenzen van Ledil. Nu kan een hoogwaardige led ook uitgerust worden met een hoogwaardige reflector.

Met een diameter van 50mm en een hoogte van 23,9mm is deze optiek geschikt om traditionele GU spots te vervangen. Het hoogwaardige Makrolon geeft de Mirella-50 een metalen uitstraling.

Deze is te gebruiken in combinatie met Citizen’s CLL 010 en CLL 020 familie. Daarnaast zijn er uitvoeringen die geschikt zijn andere high power leds.

Er zijn drie verschillende openingshoeken: Small (-S), Medium (-M) en Wide (-W). De hoeken variëren van 10° graden bij CLL010 tot en met 50° bij de CLL 020 van Citizen.

Optioneel is iedere Mirella-50 te voorzien van accessoires, zoals montagevoetjes en een diffuus glaasje.

Informatie: LED99

Meer informatie aanvragen

-Citizen nieuwe COB generatie

Citizen introduceert een nieuwe generatie witte powerleds, die de bestaande generatie op termijn zal vervangen. Citizen heeft een verbeterslag gemaakt waarbij de efficiëntie verder is verhoogd van ~100lm/W naar ~118lm/W voor 3000K. Het vermogen van de nieuwe generatie leds loopt van 2,5W tot 184W.

De eerste productieserie zal eind juli beschikbaar zijn, deze leds zijn nu al te bestellen.

Informatie: CIT04

Meer informatie aanvragen

-Langwerpige powerled verbeterd

De lineaire powerled CL-L103 met afmetingen van 7mm x 50mm heeft opvolger gekregen met de CL-L104. Deze led heeft identieke afmetingen, maar de soldeereilanden zijn enigszins anders gepositioneerd waardoor deze een hogere doorslagspanning naar aarde heeft.

De CL-L104 is leverbaar in een 3W en 6W package. Een aanvulling is dat de 6W uitvoering nu ook in 2700 en 3000K RA 80+ verkrijgbaar is. Tevens zijn er ook high CRI varianten leverbaar.

Informatie: CIT70

Meer informatie aanvragen

-12W leddriver 200/250mA @ 43V

Lumotech heeft de L05020 driver ontwikkeld voor de powerleds van Citizen serie CL-L020. Deze serie kenmerkt zicht door een led-spanning rond de 36Vdc en een lage stroom. Deze nieuwe leddriver heeft 2 uitgangen zodat er gekozen kan worden tussen 200 en 250mA met een maximale uitgangsspanning van 43Vdc.

Deze compacte driver is niet dimbaar en meet maar 99x39,3x23mm. Net als op alle Lumotech drivers is de garantie 5 jaar en deze driver is direct leverbaar.

Informatie: LUM40

Meer informatie aanvragen

-Har-flex, compact, veelzijdig en robuust

HARTING’s har-flex connectoren met 1.27 mm raster, faciliteren een breed pakket aan ontwerpopties voor industriële apparaten. De flexibiliteit en prestaties voor controllers en drivers is snel gegroeid en op hetzelfde moment is miniaturisatie ook oprukkende factor. Har-flex biedt een oplossing voor beide trends.

De PCB uitvoeringen zijn als haakse en rechte uitvoering, in male en female beschikbaar, de rechte uitvoering ook nog in 2 hoogtes.

De har-flex connectoren zijn verkrijgbaar in even polentallen van 6-100 contacten. Naast de losse connectoren voor de bandkabel levert HARTING ook geassembleerde kabels.

Twee steunen aan weerszijde van de connectoren zorgen er voor dat de connector stevig op de PCB gemonteerd zit.

Ondanks het robuuste ontwerp, zijn har-flex connectoren ook geschikt voor hoge datasnelheden zoals Gigabit Ethernet of PCI Express.

Informatie: HAR72

Meer informatie aanvragen

-Miniatuur printklem, aansluiten zonder gereedschap

De nieuwe har-flexicon miniatuur connector van HARTING is uitstekend geschikt voor montage in het veld. De vierpolige connector wordt eenvoudig aangesloten met snij-techniek: de aders worden in de connector geplaatst waarna een simpele druk op de connector de verbinding en trekontlasting verzorgd.

Het SMD chassisdeel met raster 1,27mm heeft positioneerpennen die bij bestucken de connector nauwkeurig uitrichten en tijdens gebruik extra stevigheid bieden. Het chassisdeel wordt in reel geleverd.

De connector is geschikt voor massieve of flexibele draad met een doorsnede van AWG28 -26 en is geschikt voor een vermogen van 2A bij 16V.

Deze set is uitermate geschikt om signalen, indicatie-leds of sensoren aan te sluiten op een printplaat.

Informatie: HAR71

Meer informatie aanvragen

-Eenvoudig vermogen naar printplaat: Han-Fast Lock

Han-Fast Lock zorgt voor een snelle, ruimtebesparende en gebruiksvriendelijke printplaat aansluittechniek. Zonder extra componenten maakt HARTING het mogelijk om eenvoudig grote vermogens op een printplaat aan te sluiten.

Tijdens de ontwikkeling van de connector lag de focus op de technische eisen en een optimale verwerking waardoor naast ruimtebesparing ook kostenbesparing op de printplaatproductie gerealiseerd is. Op de PCB volstaat het om een doorgemetalliseerd gat van 4,5 mm te maken. Met de unieke klemmethode zet de connector zichzelf vast op de PCB, verdere montage of hulpstukken zijn niet nodig. De Han-Fast Lock connector is geschikt tot 60A.

De connector is leverbaar met en zonder een (de)montage pin. De uitvoering met pin kan eenvoudig van de PCB losgekoppeld worden, de uitvoering zonder pin is voor eenmalige montage.

Informatie: HAR73

Meer informatie aanvragen

-SMD low profile connector

De PTR AK4091 is een nieuwe serie low-profile SMD connectoren die bij uitstek geschikt is voor LED toepassingen. De connectoren zijn beschikbaar in 1, 2, 3 en 4 polen, zijn geschikt voor vaste- en flexibele aders met een doorsnede van 0,2 - 0,75mm². De elektrische grenswaardes zijn 600V en 9A.

Door de compacte bouw van de connector kunnen verschillende connectoren naadloos tegen elkaar geplaatst worden waarbij het raster op de PCB doorloopt. De connectoren worden geleverd op reel in verpakkingseenheden van 600 tot 1500 stuks afhankelijk van het pooltal.

Informatie: PTR53

Meer informatie aanvragen

-40% ruimtebesparing met de HD BNC

De HD-BNC serie is de nieuwste lijn van RF connectoren met een zeer kleine vormfactor. De serie is ontwikkelt voor de toenemende behoefte voor hoge bandbreedtes in de broadcast- en telecommunicatie-industrie. De High-Density BNC serie (HD-BNC ) is gebaseerd op de bekende standaard bajonet BNC connectoren. Met de gepatenteerde voordelen van de nieuwe serie is een besparing van 40% mogelijk op PCB ruimte en een 20% gewichtafname terwijl de 50 en 75 Ohm prestaties gewaarborgd blijven. Daarnaast zijn de mechanische eigenschappen niet gewijzigd.

De verwachting is dat de HD-BNC dé nieuwe open-source industriële standaard wordt. Deze nieuwe standaard geeft de bekende elektrische prestaties, de bekende draai-vast techniek maar met een flinke besparing van de benodigde ruimte.

Informatie: ARF01

Meer informatie aanvragen

-DOCXO voor communicatie- en GPS toepassingen

MtronPTI introduceert de XO5153 Serie dubbel-oven OCXO (DOCXO) voor communicatie- en GPS toepassingen.

Deze productserie vult een behoefte aan zeer nauwkeurige timing en lage fase ruis zoals CDMA / GSM / UMTS en LTE cellulaire basisstations, testapparatuur, Bell Core standard Stratum Clock timing, GPS timing systemen en applicaties waar het dient als vervanging voor rubidium clocks.

Kenmerkend is de hoge stabiliteit van ± 0,25 ppb over een brede temperatuur range van -40 tot +75°C en onder geforceerde veroudering (aging). Daarnaast heeft de nieuwe serie ook hoge prestaties met betrekking tot de opwarmtijd en fase ruis in een compacte 1,4x1” behuizing (euro-stijl) met een typische frequentie van 10 MHz.

De eigenschappen van de XO5153-serie zorgen voor een ongeëvenaard niveau van prestaties voor een scala aan toepassingen.

Informatie: MTR01

Meer informatie aanvragen

-Nieuwe IP67 RJ45 connectoren

Amphenol LT W heeft een nieuwe RJ45 lijn ontwikkeld welke door de ODVA erkend wordt. De ODVA is een wereldwijde, overkoepelende organisatie voor industriële standaardisatie van CI P protocollen als DeviceNet, EtherNet/IP, CompoNet en ControlNet.

De RO P-5S is een CAT 5E connector met bajonetsluiting en standaard IP67 water- en stofdicht.

Met de ROP richt ALT W zich op het industriële gebruik, zoals:
• WiFi/MESH netwerken
• Data collectors
• Base stations
• Fiber/Copper backhauls
• Smart metering / smart grid

Er zijn tal van chassisuitvoeringen van haakse PCB tot en met doorvoerconnector (bulkhead).

Het tegendeel is een stekkerverbinding voor veldinstallatie maar ook een variant met een aangegoten kabel van maximaal 99 meter.

Een watervast afsluitkapje is verkrijgbaar als accessoire voor de chassisuitvoering.

Informatie: LTW99

Meer informatie aanvragen

-USB 3.0 in IP67

De fysieke afmetingen van de connector behuizing zijn ongewijzigd, de nieuwe USB 3.0 is backwards compatible met de 2.0, 1.1 en 1.0 varianten wat opwaardering naar 3.0 heel eenvoudig maakt.

Er zijn twee chassis uitvoeringen, beiden voorzien van een kabel en niet watervaste USB aansluiting zowel in schroef- als bajonetverbinding. Daarnaast zijn er diverse kabel samenstellingen.

De technische specificaties zijn hoogwaardig:
• Werktemperatuur: -20°C tot +80°C
• Mated Waterproof IP67
• Maximale stroom 1A
• Maximale spanning: 30Vac
• Isolatiewaarde: 500Vac
• Contactweerstand: < 30mΩ
• Steekcycly: > 5000
• RoHS compliant

USB is uitermate bekend van PC/Netwerk applicaties, maar wordt inmiddels breed geaccepteerd en toegepast in industriële omgevingen.

Informatie: LTW98

Meer informatie aanvragen

-Kleine vlotterschakelaar

Celduc heeft haar assortiment van niveausensoren in polipropyleen verder uitgebreid. De PTFA5001 is geschikt voor het gebruik van niveaumetingen van vloeistoffen met een dichtheid van meer dan 0,9.

De geringe omvang van de drijver met een diameter van 18mm is een van de bijzonderheden van deze nieuwe niveau sensor. Het maakt de PTFA5001 de kleinste niveausensor op basis van een reedschakelaar op de markt. De elektrische kenmerken zijn maximaal 50VA / 0,5A / 300Vac.

Het is mogelijk de functie om te keren, simpel door het omkeren van de vlotter.

Door de bouwvorm en de 2 meter kabel is deze vlotterschakelaar eenvoudig te monteren in vloeistoftanks.

Informatie: CEL98

Meer informatie aanvragen

-Voorspel levensduur NAND flash

Als NAND flash in een kritische applicatie uitvalt, kan dat grote gevolgen hebben in de vorm van dataverlies, maar ook aansprakelijkheid of garantieclaims.

De levensduur van flashgeheugen in de vorm van USB sticks, flash cards en solid state disks is beperkt. Dit is ondermeer afhankelijk van het aantal schrijfen wisacties, de grootte van de datatelegrammen, maar ook de structuur en grootte van de flash chips en de controller.

Het risico van vroegtijdig uitval kan geminimaliseerd worden door vooraf de Lifetime Test Tool van Altec in te zetten. Dit geeft een betrouwbaar beeld van de werkelijke levensduur van het flashgeheugen bij een realistische belasting. Eenvoudigweg MT BF cijfers uit het datasheet van de toegepaste flash overnemen is verre van realistisch.

Het stressprofiel van de applicatie wordt opgemaakt door het aantal schrijf- en wisacties te combineren met de filegrootte, de duty cycle, Write Amplification Factor, etc.

Bij complexe of wisselende profielen kan Altec het stressprofiel bepalen door deze te loggen met de USB LTT Traffic FlashDrive.

Daarna wordt volgens het stressprofiel de gekozen flash ook daadwerkelijk belast voor de duur van de vooraf bepaalde levensduur, maar dan zonder wachttijden.

Voor nieuwe applicaties kan nu de meest economische flash oplossing bepaald worden, zowel in type als in capaciteit. Voor bestaande systemen kunnen de invloeden software updates gesimuleerd worden. Dat geldt voor zowel applicatiesoftware als voor firmware updates van de flash.

Altec biedt met de Lifetime Test Tool de ultieme bevestiging voor de juiste keuze van flashgeheugen voor engineers van kritische systemen en high volume applicaties.

Informatie: ALT70

Meer informatie aanvragen

-Full Metal Stick extra functionaliteit

De Full Metal Drive is de meest robuuste USB stick verkrijgbaar in de markt. Altec introduceert hiervan nu de FlashDrive + variant, waarbij nu de functionaliteit bijzonder flexibel is. De firmware is optioneel verkrijgbaar met meerdere LUN’s, schrijfprotectie, verborgen partities en klantspecifieke kentekens als serienummers en identifiers, zowel product- als vendor ID. Af fabriek is de bootable USB stick op te delen in deels SLC en deels MLC gebieden.

Door de gebruikte microcontroller zijn er combinaties met NFC, RFID en Bluetooth mogelijk. Zelf een geïntegreerde temperatuursensor kan optioneel gebruikt worden.

Natuurlijk biedt Altec ook support voor lange product verkrijgbaarheid, EOL (End of life), PCN (Product change notice) en fixed BOM (Bill of Materials).

De serie Full Metal FlashDrive+ Hermetic Military is verkrijgbaar vanaf 4GB tot 32GB SLC en 64GB MLC . De zonder luchtinsluitingen ingegoten US B stick is mechanisch zeer robuust en bestand tegen grote druk- en temperatuurschommelingen. Het toepassingsgebied ligt typisch in avionics en ruimtevaartapplicaties, voor militaire toepassingen en in de zware industrie.

Certificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Informatie: ALT71

Meer informatie aanvragen

-BOCUBE van Bopla: de nieuwe standaard

De markt vraagt nieuwe designideeën en heeft vooral technische geraffineerdheid nodig.

Het is tijd voor Bocube!
Bocube verbindt de eigenschappen en kwaliteit met bijzonder innovatief en zeer functioneel design en biedt werkelijk ontelbare toepassingsmogelijkheden. Deze serie is in 11 afmetingen verkrijgbaar; door variatiemogelijkheden met verschillende deksels, materiaal en kleur zijn er tot 66 standaardcombinaties mogelijk. Maar wat is nu het bijzondere aan deze nieuwste generatie industriële behuizingen?

Gepatenteerde techniek
Uniek en gepatenteerd is de Bocube scharniersluiting, die het onderste en het bovenste deel van de behuizing samenhoudt: Met deze patentsluiting kan de behuizing met een schroevendraaier no. 3 geopend worden en daarna met de hand met een simpele klik gesloten. Met behulp van een vergrendelkeg kan de scharnierzijde worden bepaald. Op die manier voorkomt u de onbedoelde opening van de behuizing aan de verkeerde kant. De scharniersluitingen zijn in maar liefst 6 kleuren leverbaar en kunnen zo, bijzondere accenten toevoegen. Bij de keuze van de behuizing moet vaak rekening worden gehouden met klantenwensen. Heeft de klant bijvoorbeeld een blauw logo, kan dit gecombineerd worden met een blauw scharnier. Ook andere kleurcoderingen zijn door het grote aanbod aan kleuren geen probleem!

Robuust
De stijgende eisen van afnemers met betrekking tot de beschermingsklassen hebben ertoe geleid dat bij Bocube de beschermingsklassen IP66 en IP67 overeenkomstig DIN EN 60529 gelden en deze behuizingen ook onder zware omstandigheden ingezet kunnen worden. De behuizing beschermd tegen opspattend water en stof (IP 66) en zelfs tegen kortstondige onderdompeling (IP 67). De materiaalkeuze voor deze industriële behuizingen, ABS of polycarbonaat UL 94 V0 maakt allerhande toepassingen mogelijk. De serie Bocube is volledig recyclebaar dankzij het gebruik van zuivere kunststof; “lean and green” kan voor veel bedrijven van groot belang zijn.

Veelzijdig
De Bocube in de polycarbonaat-versie is, naast de variant met een grijs deksel, ook verkrijgbaar met een helder transparant deksel en daarom uitstekend geschikt als displaybehuizing – duidelijk zicht is gegarandeerd, ook vanuit een schuine kijkhoek. In de meeste gevallen worden op apparaten niet alleen gegevens getoond, maar moeten deze ook ingevoerd en verwerkt worden. Bocube heeft standaard een 2 mm verlaagd oppervlak in de deksel waardoor het mogelijk is frontfolies en membraantoetsenborden te monteren.

BEHUIZINGEN 2.0 www.bocube.nl
• Innovatief
• Scharniersluiting
• Gebruiksvriendelijk
• Uniek in design en prestaties
• Individuele vormgeving
• IP 67
• UL 94 V0
• 66 Standaard behuizingsvarianten

Informatie: BOP57

Meer informatie aanvragen

-OpenVPX Chassis Manager

Als aanvulling op bestaande system monitoring oplossingen heeft Elma Electronic nu een chassis manager ontwikkeld gebaseerd op de VITA 46.11 ChMC , VPX System Management specificaties.

Deze zogenaamde –Tier 3- VPX Chassis Manager Controller (ChMC) biedt IPMI management voor kaarten met IPMI controllers. Het type kaart, serienummer, sensortype, sensorenstatus en- meetwaarde worden afgevraagd. Ook systeemparameters zoals toerental van de ventilatoren, spanningsniveaus en temperatuur worden gemeten en aan de hand van de ingestelde waardes ook ingegrepen. Het uitlezen en presenteren van de informatie kan via ethernet of met een webinterface.

Ook kaarten zonder IPMI worden ondersteund. De I2C sensoren worden herkent en de Chassis Manager functioneert hier als een virtuele IPMI controller. Kaarten met en zonder IPMI controllers kunnen naast elkaar gebruikt worden in één systeembehuizing.

Deze VPX chassis manager kan geïntegreerd worden in de Elma’s VPX systeemplatformen en komt op korte termijn ook als cPCI serial beschikbaar.

Informatie: ELM70

Meer informatie aanvragen

-Waterniveau detecteren door de verpakking heen

De EZ-10 is een betrouwbare en veelzijdige vloeistofdetectie sensor. De krachtige infrarode laser gaat niet alleen door lichtdoorlatende verpakkingen maar ook door gekleurde transparante verpakkingen zoals shampooflessen. Het is mogelijk om de gevoeligheid in te stellen zodat waterdruppels, luchtbellen of schuim aan het oppervlak niet gedetecteerd worden. De sensor is IP67 en verkrijgbaar in een NPN of PNP output en kunnen een afstand van 0 tot 5 meter overbruggen.

De sensoren kunnen geleverd worden met en M8 connector of voor schroefbekabeling.

Informatie: PAN74

Meer informatie aanvragen

Contactgegevens

Elincom electronics BV

Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel
Nederland
 

T: +31-(0)10- 26 40 270
 

info@elincom.nl

www.elincom.nl